Igralki sta revijalno odigrali 10 minutni dvoboj. Mimoidoči so z navdušenjem pozdravljali obe zvezdnici, ki sta se pridno nastavljali foto objektivom. Pohvaliti moramo kar obe, saj sta se z nasmehom na ustih slikali z marsikaterim mimoidočim, ki mu je slikanje s svetovnima zvezdama tenisa, vidno, veliko pomenilo.

Čeprav ni bil predviden pogovor z novinarji, smo uspeli izvedeti, da ima pri tem, da je Dinara v našem priljubljenem obmorskem mestu, kar veliko prstov vmes prav simpatična Kata.

“Ja, seveda sva se pogovarjali in povedala sem ji, kako lepa je naša dežela, kako so ljudje prijazni in da sem prepričana, da se bo dobro počutila. Verjamem, da je tudi to botrovalo odločitvi, da se udeleži petega turnirja v Portorožu. In vesela   sem, da je tu. Obenem sem žalostna, da sama ne morem nastopiti. Morda je tole danes vsaj en delček prispevka mojemu najljubšemu turnirju. Tekmovala res ne bom, bom pa večino časa med gledalci,” je povedala Katarina.

Na vprašanje, če bo Safinova zmagala, pa je dala previden odgovor: “Raje ne bi napovedovala zmagovalke!”

Po nastopu je obe dami prisrčno sprejel piranski župan v mestni palači, kjer sta se vpisali v Zlato knjigo izbranih gostov, pojedli nekaj jagod, spili pomarančni sok in odbrzeli nazaj proti Portorožu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRetuširana Lindsay Lohan
Naslednji članekRobsten ponovno skupaj