Katarina Benček, znana slovenska podjetnica in vplivnica, je doživela nekakšen javni “body shaming” in se burno odzvala.

Katarina Benček je simpatična svetlolaska, ki veliko potuje. Pred kratkim je tekmovala v šovu Super par, kjer je pokazala, kako srčna in simpatična je v resnici. Kar žal nam je bilo, ko sta s partnerjem izpadla.

Udeležila se je modnega dogodka v Celju, na katerem je nosila kratko belo obleko in pokazala svoje dolge noge. Eden izmed spletnih portalov je zapisal članek o modnem dogodku in v njem omenil, da ima ‘fuzbalerske’ noge. Odziv je bil buren, saj v letu 2023 od nikogar ne pričakujemo negativnih komentarjev glede videza. Tudi Katarina sama je zapisala, da jih je lahko sram. V podporo so ji stopile tudi druge vplivnice, med njimi Alenka Košir in povedale, da takšne besede ne spadajo v medije.

Katarina je bila ogorčena. Vir: Instagram
Katarina je bila ogorčena. Vir: Instagram

S strani medija je kasneje prejela opravičilo.

Že tako je preveč komentiranja in zapisanih besed v negativnem smislu in vsega pritiska, ki se izvaja na mlada dekleta glede videza. Najbolj pomembno pa je še vedno, da ustvarimo pozitivno okolje, v katerem se bo čisto vsaka oseba dobro počutila v svoji koži.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Radi (Kmetija) pokazala svoj zaobljen trebušček! Je s tem sporočila veselo novičko?
Naslednji članekSaša Lendero: Ni imela izbire, storila je nekaj, zaradi česar jo sedaj peče vest