S prijateljico sta se odločili, da prejšnji konec tedna malo drugače preživita. Odpravili sta se v Zagreb.

Najbolj zanimiv del njunega vikenda se je odvijal v nočnih urah na Jarunu – gre za zelo lep del Zagreba, ki je znan po svojem jezeru, plaži in lokalčkih, ki so ob plaži.

“Podali sva se v prvi nočni klub. Spoznali kar nekaj Zagrebčanov. Hitro so pristopili do naju in naju ogovorili. Ure so tekle, na kar sva s prijateljico postali lačni. Obe prepričani, da je v bližini nek burek ali kebab, ki bi ga veseljem snedli, sva se odpravile na lov za junk foodom,” nam je v smehu povedala vedno nasmejana Katarina.

Mimoidočo skupino punc sta povprašali, kje bi lahko dobile nekaj za pojest. Dobili pa sta odgovor, ki ga nikakor nista bili veseli. Na Jarunu namreč ni nikjer nič za jesti! Ampak sreča se jima je hitro nasmehnila.

“Punce so naju nato povabile na poroko, na katero tudi same niso bile povabljene. Bomo pač ‘uničile’ poroko. Misel na hrano, ki je na porokah, naju je premamila in hitro sva pristali. Ko smo prispele, je bila poroka že v polnem razmahu. Ljudje so plesali in peli, mi pa smo se jim pridružile. Nihče ni opazil, da nismo povabljenke. Ko smo se razplesale, so pričeli nositi hrano. Na poroki smo spoznale potem še nekaj novih ljudi, s katerimi smo se smejali naši dogodivščini “uletavanja” na poroko,” je zaključila svoje pripovedovanje.

Verjamemo, da se bo izleta v Zagreb še dolgo spominjala. Doma pa jo je nestrpno čakal njen Mirza, s katerim je že tri leta v zvezi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney mu je uničila življenje!
Naslednji članekZac ponovno snema