Njene pesmi veljajo za lahkotne, ironične in izpovedne, predvsem pa zapomnljive. Sama pravi, da opisujejo življenje vsakega izmed nas. Enkrat se v njej najdejo moški, drugič gospodinje, tretjič ljubimci, spet drugič tajkuni, no, in zdaj še slovenske sosede.

V socialnem popu, kot mu pravi, je našla svojo nišo, ki nikogar ne pušča ravnodušnega, je pa treba biti za jasna, iskrena in neposredna besedila kar malo pogumen, saj vedno izzovejo močne odzive.

S pesmijo Moja soseda se je Katarina mala v besedilu Marka Gregoriča, dotaknila večkrat precej perečega vseslovenskega problema, tj. medsosedskih odnosov, v njej pa bo marsikdo našel tudi kakšno prav hudomušno idejo za svojega soseda ali sosedo.

Marko Gregorič pravi: "Jaz sem tudi včasih hudoben, in to ne redko. Žal. Vem kako težko se je tega znebiti. Vem pa tudi kako mi je lepo, ko z nekom zakopljem bojno sekiro. Vsi to vemo. Več prijateljev imaš, boljši je žur."

Sama sicer pravi, da ima svoje sosede rada in naj ji nikar ne zamerijo tako nagajive pesmi: "Nisem hudobna soseda, tudi nimam groznih sosed. Je pa pesem ironična kritika na 'slovenceljske' sosedske odnose, ki jih nemalokrat zasledimo tudi v medijih."


Zadnje novičke

Prejšnji članekPaul po romantičnem vikendu spet na snemanje!
Naslednji članekAWWW! Niall pel Liamu in ga z Zaynom prinesel na oder!