Katarina Mala se sprašuje, ali je normalno, da si vsak dan bolj zaljubljen, saj se ji to trenutno vsekakor dogaja, ob tem pa je bodočim mamicam podelila nasvet, da naj si privoščijo rojevanje s pomočjo doule.

Ob tem je razkrila svojo izkušnjo s porodom: "… meni je to takšna škoda… Saj, ko gledam mojega ljubkega sinka, se seveda ne smem pritoževat, vendar se počutim zelo prikrajšano za prvi stik z otrokom in vse tisto, kar sem zamudila zaradi splošne anastezije. Seveda pa sem bila tudi pošteno utrujena, pred carskim rezom je bilo za menoj 15 ur konkretnega rojevanja, abnormalnih bolečin zaradi zagozdenja otroka v križnem delu in posledično nobenega počitka med popadki … In ja, seveda sem mogla tudi jaz vstat. Kar lepo čez nekaj ur so me poslale pod tuš."

Vseeno pa so ji bile v veliko pomoč doule. "Moj partner je imel izjemno vlogo pri porodu, vendar mi te sestrske, ženske podpore, ne bi mogel nuditi. Na žalost že zato, ker ni mogel komunicirat npr. z babico, saj ni znala angleško…," je še izdala katarina Mala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO! Bo čisto tak kot Justin Bieber?
Naslednji članekŠOK! Zayn Malik si je pobarval lase na zeleno!