Zvezda filma »Kako se znebiti fanta v 10 dneh« je skupaj s stilistom za lase, Davidom Babaiiom, ustvarila linijo Wildaid, ki zajema izdelke za lase in orodje za oblikovanje las, ki bodo skrbeli za barvane lase in obenem pomagali zbirati denar za organizacijo WildAid, ki skrbi za globalno zaščito divjih živali in rastlin.

Kate je povedala: »V preteklosti so me že velikokrat prosili za sodelovanje v raznih kampanjah in ta je zame najbolj primerna. David obvlada svoj posel in se je popolnoma posvetil razvijanju te linije. In dejstvo, da jo lahko narediva na ekološko odgovoren ter do živali prijazen način, ki bo pomagal ohraniti divje živali in rastline, jo naredi še toliko bolj posebno.«

Izdelki Wildaid so mešanica naravnih sestavin in ne vsebujejo sulfatov, parabenov ter niso bili testirani na živalih. David je navdušen, da mu pomaga ravno Kate: »Povzema moderno žensko, ne le s svojim edinstvenim stilom, temveč tudi s svojo predanostjo svetovnim problemom. Je sanjska stranka in popolna partnerica pri tem projektu.«

Organizacija WildAid sodeluje z vlado in skupnostmi sveta, z namenom da bi zaustavili opostošenje divjine na tem planetu. Cilji so preprečiti nezakonite posle z divjimi živalmi in pomagati ogroženim vrstam.
28-letna igralka je naravna blondinka, a si lase kljub temu barva v salonu John Frieda pri frizerju Neginu Zandu, ki ji doda zlata pramena in topla pramena rdeče, da ustvari globino.

siol.net


Zadnje novičke

Prejšnji članekMeseca maja se v družini ameriškega predsednika Busha obeta poroka
Naslednji članekDavid Beckham bo copatar