Deli

Po potrditvi nosečnosti je v javnost prišel še podatek, da je Kate Middleton noseča že 11 tednov. Princ William pa je povedal, da ne spijo veliko.

Velika Britanija je navdušena nad novico, da kraljevi par pričakuje že tretjega otroka. Le-to so potrdili nekaj dni po 20. obletnici smrti princese Diane in nekaj dni pred prvim šolskim dnem princa Georga. Kate naj bi bila sicer že v tretjem mesecu nosečnosti, a jo vseeno mučijo hude slabosti. Te so posledica redkega stanja hyperemesis gravidarum. Le-to pa lahko povzroča slabost in bruhanje skozi celotno nosečnost, zaradi katerega nosečnica vsaj na začetku izgublja tudi kilograme.
“Hvala, gre za zelo dobro novico. V tem trenutku pa sicer ne spimo veliko,” se je na prvem uradnem dogodku po oznanitvi medijem zahvalil William. Le-tega pa zdaj namesto žene na uradnih dogodkih spremlja kar mlajši brat Harry.

Prince George of Cambridge arrives for his first day of school at Thomas’s Battersea on September 7, 2017 in London, England.

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Ravno včeraj pa se je najstarejši parov otrok, princ George, prvič odpravil v šolo. Tudi tam pa ga je spremljal zgolj oče, saj se je Kate začasno umaknila iz javnosti. Oče in sin sta vseeno pokazala pravo družinsko dinamiko. Kljub temu pa George nad odhodom v šolo ni bil pretirano navdušen.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.