Oglasila se je še prsata manekenka Kate Upton, ki trdi, da so tudi njo nadlegovali. TO naj bi počel sam soustanovitelj priljubljene modne znamke Guess, Paul Marciano. Dejala je: “Uporablja svojo moč, da spolno in čustveno nadleguje ženske.”

PREBERITE TUDI: Vroče! Kate Upton zgoraj brez

Naključje?

Kate Upton je to objavila na svojem Twitter računu – zanimivo da ravno na dan, ko je Guess začel s promocijo svojega novega sodelovanja z Jennifer Lopez.

Kate Upton & Paul Marciano, US Weekly

“Razočarujoče je, da ima tako ikonska ženska znamka kot je @GUESS, še vedno Paula Marciana za kreativnega direktorja #metoo,” je 25-letnica tvitala v sredo, 31. januarja. Kar je isti večer kot je Marciano lansiral novo kampanjo z Jennifer Lopez.

PREBERITE TUDI: Kate Upton pokazala svojih 5 ključnih modnih kosov

Tvit delila na Instagram

Upton je svoj tvit delila tudi na Instagram in dodala, “Ne bi mu smelo biti dovoljeno, da izrablja svojo moč v industriji da spolno in čustveno nadleguje ženske #metoo.” Njen mož, Justin Verlander, je njeno Twitter sporočilo retvital.

“Veselim se, da bom vsem povedala svojo zgodbo,” je nadaljevala Uptonova. “Mislim, da je očitno, da je to velik problem.” Ko so jo vprašali, kaj narediti, da bi se ljudem na vplivnih položajih preprečila njihova zloraba položaja nad drugimi, je Kate Upton dejala: “Mislim, da veliko ljudi okoli njih to ve in morajo spregovoriti … ne manekenke, temveč ljudje okoli njih.”

Uspešni modni oblikovalec je njene obtožbe zanikal včeraj, 1. februarja. “Če trdi, da se je kaj takega zgodilo, se resnico pove na ustreznem mestu, to sta policija in sodišče.”

PREBERITE TUDI: Kate Upton: Razglašena za najbolj seksi žensko 2014!