Darja Gajšek in z Vikendovim gongom pravkar nagrajeni Blaž Švab bosta ljubitelje narodno-zabavnih viž razveseljevala vsak petek ob 20.00 na 1. programu Televizije Slovenija, prvič že 5. februarja.

Ustvarjalci Slovenskega pozdrava bodo v novi sezoni presenečali gledalce na njihovem domu. Gre za projekt povezovanja narodno-zabavnih ansamblov in lokalnih skupnosti, iz katerih izhajajo. V vsaki predstavljeni zgodbi bodo člani ansamblov na terenu presenečali ljudi in jim uresničevali skrite želje, ki si je sami ne morejo izpolniti. 

Kaj prinaša prva oddaja v novi sezoni?
V prvi oddaji se bosta v prenovljenem kvizu Kdo ve več? pomerili glasbeni družini Sadek in Zeme. Spoznali boste nov humorni lik Marjana Sagadina, ki ga igra Jure Ivanušič.

Narodno-zabavni ansambli pa bodo presenečali tudi družine na domu – tokrat Jožeta in Milico Napotnik iz Šmartnega ob Paki. Nastopila bo mala velikanka 12-letna Ana Grdadolnik, igrali in peli pa bodo še ansambli Jureta Zajca, Franca Miheliča, Poljanšek, skupina Eros, Poskočni muzikanti, Ansambel Roka Žlindre, Javor in Kvintet slovenski deklet.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRAZKRIL! Bi se rad vrnil v One Direction?!
Naslednji članekBorat se je vrnil v novi akcijski komediji