1.Kate Moss in Pete Doherty
Zveza med lepotičko in večnim »bad boyem« je bila zelo turbulentna, saj se je končala in spet nadaljevala kar nekajkrat. Dokončno pa sta se golobčka ločila, potem ko je Kate julija letos zaradi nezvestobe Peta postavila na cesto.
Supermanekenka pa nesojene ljubezni ni dolgo obžalovala. Že septembra so jo ujeli v objemu kitarista skupine The Kills Jamieja Inca.

2.Cameron Diaz in Justin Timberlake
Po treh srečnih letih sta se hollywoodska igralka in pop zvezdnik januarja odločila, da gresta vsak svojo pot. Čeprav sta v izjavi za javnost zatrjevala, da sta se za potezo odločila obojestransko, pa so britanski tabloidi pred ločitvijo kar nekajkrat poročali o nezvestobi Justina.
Privlačni pevec se je nato maja zapletel z igralko Jessico Biel, vendar zvezo kmalu pokvaril, potem ko je Jessici podaril isto darilo, kot nekoč Cameron – desko za surfanje.

3.Kylie Minogue in Olivier Martinez
Svet je potočil kar nekaj solza, ko je februarja izvedel za ločitev enega najbolj »popolnih« medijskih parov. Kylie in Olivier sta prijateljevala več kot štiri leta in prestala bolečo izkušnjo, ko se je Kylie javno borila z rakom na dojki. Kljub temu, pa so ju težki časi bolj kot združili, očitno ločili.

4.Kate Hudson in Owen Wilson
Komik je takrat še poročeno Kate spoznal med snemanjem komedije Jaz, ti in nadloga Dupree leta 2005 in zlobni jeziki so že namigovali na novo romanco. Kate se je od rock zvezdnika Chrisa Robinsona ločila avgusta 2006 in zveza z Owenom je postala javna, Kljub temu pa se ju sreča ni dolgo držala, saj sta se razšla junija letos. Avgusta se je Wilson zaradi poskusa samomora znašel v bolnišnici, krivo pa naj bi bilo »razbito« srce.

5.Heath Ledger in Michelle Williams
Hollywoodska igralca sta se prvič srečala med snemanjem gejevske kavbojke Brokeback Mountain in se zaljubila na prvi pogled. Rezultat njune ljubezni je bilo tudi rojstvo hčerke Mathilde oktobra leta 2005. Družinska idila pa se vendarle ni obdržala in septembra letos sta se Heath in Michele razšla, brez velikega pompa in v prijateljskih odnosih.

6.Drew Barrymore in Fabrizio Moretti
Romanco sta v januarju, po petih letih skupnega življenja, končala tudi igralka Drew Barrymore in bobnar skupine Strokes Fabrizio Moretti. Kriv naj bi bil slednji, ki ni »dojel« Drewinih prijateljev ter sovražil vse stvari povezane s Hollywoodom.

7.Marilyn Manson in Dita Von Teese
S smrtjo obsedeni glasbenik svoje bivše žene, potem ko sta se razšla januarja, ni dolgo objokoval, saj se je zapletel s pol mlajšo Rachel Evan Wood še preden so se ohladili ločitveni papirji. Burleskna lepotica se je za postopek odločila, ker naj bi imel Marilyn v sebi preveč demonov.

8.Nicolas in Cecilia Sarkozy
Francozom zunajzakonske afere predsedniškega para niso tuje, kljub temu pa se je prvič v zgodovini te evropske države zgodilo, da se je predsednik ločil tekom mandata. Še toliko bolj presenetljivo je bilo, ker sta bila žena in sin osrednji del Sarkozyjeve predvolilne kampanje.
Cecilia je Nicolasa zaradi drugega moškega zapustila že leta 2005, vendar se je leta 2006 vrnila nazaj in možu pomagala, da so ga maja letos izvolili. Potem pa se je iz javnega življenja umaknila in oktobra najavila, da je njunega enajstletnega zakona dokončno konec.

9.Shaq in Shaunie O’Neal
Košarkarski zvezdnik se je po štirih letih zakona in štirih skupnih otrok odločil, da z ženo Shaunie ne more več shajati, med drugim naj bi bilo krivo tudi ženino preveliko zapravljanje. Papirje za ločitev je vložil septembra letos.

10.Diddy in Kim Porter
Temnopolti rap zvezdnik in Kim sta skupaj preživela deset turbulentnih let, ki so »obrodila« tri otroke. Julija pa sta naznanila, da se je njuna romanca končala enkrat za vselej, potem ko se je par razšel že nekajkrat prej.

(dnevnik) 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTudi Daniel Craig ne mara slave
Naslednji članekBrad in Pax na novoletni vožnji