Ali to pomeni, da sta Katy Perry in Orlando Bloom spet par? 32-letna pevka in 40-letni igralec sta se namreč v soboto udeležila koncerta Eda Sheerana, ki se je dogodil v Staples Centru, v Los Angelesu.

Domnevni parček je nosil ujemajoči se baseball kapi, da bi se tako spretno skrila pred paparaci in ostala neopazna. Vseeno pa ju je nek njun oboževalec ujel med poljubljanjem in izmenjevanjem nežnosti. “Definitivno sta bila videti kot, da sta ponovno par. Večino noči sta se poljubljala in ona je veliko presedela pri njemu v naročju,” je povedal nek vir.

Vir je še dodal, da sta bila videti kot da sta preživljala najlepše trenutke njunega življenja. Večina ljudi pa ju niti ni prepoznalo.

Bosta Katy in Orlando ponovno zaživela kor par in je bila njuna ljubezen, po tem, ko sta februarja letos naznanila premor, dovolj močna? Preden sta se razšla sta namreč hodila 10 mesecev in se nato razšla sporazumno. Njuna predstavnika sta za javnost takrat dejala, da lahko ”preden se pojavijo govorice, potrdita, da sta si Orlando in Katy vzela premor.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekJani Jugovic po rojstvu sina spregovoril o Tejinem porodu
Naslednji članekTanja Ribič pokazala svoj luksuzen bazen na morju