Ime pevke še ni razkrito, med komentarji pa se je vsulo pozitivnih odzivov in ugibanja kdo bi anonimna pevka lahko bila. Pesem poslušalci že označujejo za potencialni hit, slišimo jo že na nekaterih radijskih postajah, očitno počasi preplavlja celo Slovenijo.

Paolo Barbato je italijanski DJ, zelo znan v državah nekdanje Jugoslavije, zlasti v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in Črni gori, pa tudi v Avstriji in v drugih evropskih državah. Ogreva plesišča klubov po vsej Evropi, od Londona do Ibize, Italije in Vzhodne Evrope, veliko ljudi pa pozna njegovo ''legendarno bivanje'' v Ambasadi Gavioli. V začetku leta 2008 je začel sodelovati z različnimi mednarodnimi glasbeniki in pevci, produciral je visokokakovostne zvoke in značilne videoposnetke, ki ga bodo verjetno postavili na vrh globalne plesne scene. Med drugim je bil tudi gost radia Proton (ZDA) in Ministry of Sound (Velika Britanija). S svojim videom je bil kar nekaj tednov na 4. mestu lestvice Dance Floor Chart MTV. Izdal je več produkcij za nekatere od najmočnejših znamk v house sceni in podprl mnoge izmed najbolj relevantnih didžejev na mednarodni ravni. Paolo, ki je sicer "underground house" DJ, se je odločil, da bo tokrat vendarle naredil uspešnico, ki bo malo bolj komercialna, kot smo vajeni.

Naslov nove pesmi je Magic, tekst naj bi spisala slovenska izvajalka sama. Za produkcijo je v celoti poskrbel Paolo Barbato z izvrstnim italijanskim glasbenikom Simonom Ermacoro. Duo deluje pod imenom Paul & Simon production in že sodeluje z nemško založbo ZYX Records.

Torej, kdo je skrivnostna slovenska pevka? Upamo, da ugotovimo kmalu! '


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Rob Pattinson: Katy Perry mu je ponudila streho nad glavo!
Naslednji članekVau! Vampirski dnevniki: Prvi vpogled v 4. sezono obljublja odlično sezono!