Slovenska igralka Katarina Čas o svojem zasebnem življenju ne govori veliko. Njen ljubezenski stan je zavit v tančico skrivnosti, a bržkone svetlolasa lepotica ni samska. Na družbenem omrežju smo v zgodbah ujeli fotografijo, na kateri je v družbi moškega.

Njegova identiteta ni znana, prav tako ni znano, ali je to njen življenjski sopotnik, ali je fotografija nastala na kakšnem snemanju. Poigravamo se z mislijo, da je na motor sedla s svojim partnerjem. Deluje zelo sproščeno. Nasmeška na obrazu ni uspela skriti, nahaja pa se v Italiji, ki velja za najbolj romantično državo na svetu.

Skoraj zagotovo se je tja odpravila, da si odpočije od napornega dela. Pred kratkim je namreč zaključila s snemanjem nove komične serije ‘Ja, Chef’, kjer je zaigrala skupaj z Jurijem Zrnecem in Bojanom Emeršičem.

Vir: Instagram profil Katarine Čas

V preteklosti je sicer igralka in pevka, znana pod umetniškim imenom K.A.T, grela posteljo Ladu Bizovičarju. Njuna ljubezenska zgodba se je končala in Lado je z novo partnerko Anelo Šabanagić že drugič postal očka. Skrajni čas je, da tudi Katarina najde (ali je morda že našla) svojo srečo v ljubezni. Privoščimo ji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan je končno sporočila veselo novico
Naslednji članekSta Zala Kralj in Gašper Šantl še vedno zaljubljena?