Slovenska igralka Katarina Čas o svojem zasebnem življenju ne govori veliko. Njen ljubezenski stan je zavit v tančico skrivnosti, a bržkone svetlolasa lepotica ni samska. Na družbenem omrežju smo v zgodbah ujeli fotografijo, na kateri je v družbi moškega.

Njegova identiteta ni znana, prav tako ni znano, ali je to njen življenjski sopotnik, ali je fotografija nastala na kakšnem snemanju. Poigravamo se z mislijo, da je na motor sedla s svojim partnerjem. Deluje zelo sproščeno. Nasmeška na obrazu ni uspela skriti, nahaja pa se v Italiji, ki velja za najbolj romantično državo na svetu.

Skoraj zagotovo se je tja odpravila, da si odpočije od napornega dela. Pred kratkim je namreč zaključila s snemanjem nove komične serije ‘Ja, Chef’, kjer je zaigrala skupaj z Jurijem Zrnecem in Bojanom Emeršičem.

Vir: Instagram profil Katarine Čas

V preteklosti je sicer igralka in pevka, znana pod umetniškim imenom K.A.T, grela posteljo Ladu Bizovičarju. Njuna ljubezenska zgodba se je končala in Lado je z novo partnerko Anelo Šabanagić že drugič postal očka. Skrajni čas je, da tudi Katarina najde (ali je morda že našla) svojo srečo v ljubezni. Privoščimo ji.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekNika Zorjan je končno sporočila veselo novico
Naslednji članekSta Zala Kralj in Gašper Šantl še vedno zaljubljena?