Pred nekaj dnevi smo objavili novico, da je Tomi Meglič, vokalist skupine Siddharta, zbolel za korono. S svojim sinom se je za deset dni zaprl v izolacijo. Tomi, kot zelo dober oče, skrbi za sina, kdo pa skrbi zanj? Mogoče skrivnostna rjavolaska, s katero je bil v Ljubljani med poletnimi meseci večkrat opažen?

Na družbenem omrežju je pred kratkim objavil dve fotografiji. Na prvi sta skupaj skrivnostno dekle in Alen Steržaj, basist skupine Big Foot Mama. Pod fotografijo je Tomi zapisal: “We care a lot. Love, love.” Izgleda, da so se skupaj zabavali.

Druga fotografija, ki jo je objavil proti koncu avgusta, pa je nastala v Ljubljani, oziroma, kot je zapisal Tomi, “Na progi” . Na tleh ležita Tomi in rjavolaska, družbo jima delajo raper Doša in dva prijatelja.

Zanimivo je, da se Tomi v javnosti že kar nekaj časa ni pojavil s kakšno lepotico, niti ni objavljal fotografij, kjer bi bil v ženski družbi. Glede na to, da slovi po tem, da je vedno obkrožen z lepimi dekleti, bi te fotografije lahko nekaj pomenile.

Dolgo je bil v zvezi z manekenko in TV voditeljico Taro Zupančič, nazadnje pa je bilo njegovo dekle fotomodel Maja Fučak.

Če je Tomi končno našel novo ljubezen, smo zanj zelo veseli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte si te zapeljive fotografije iz dopusta Nine Donelli
Naslednji članekManca Špik praznuje rojstni dan. Uganete, koliko svečk bo upihnila?