Presenetljiva uspešnica iz leta 2014 je navdušila gledalce, ki so si želeli videti Keanuja Reevesa v akcijskem elementu. Zaradi hiper-kinetičnega pristopa k klasičnim borilnim veščinam in rožljanju z orožjem si je akcijska srhljivka John Wick prislužila kultni status, ustvarjalce pa je uspeh postavil pred neizogibno vprašanje: Kakšno nadaljevanje posneti?

Za Reevesa je bil odgovor na dlani: s še več akcije, v še večji razsežnosti in s poglobljenim pogledom v notranje boje naslovnega junaka. Glede na zgodnje kritike vse kaže, da bo nadaljevanje več kot uspešno.

V novem poglavju se je legendarni najeti morilec John Wick (Keanu Reeves) primoran vrniti iz upokojitve, saj njegov nekdanji družabnik načrtuje prevzem nadzora nad sumljivo mednarodno organizacijo plačancev. Ker je zavezan s krvno prisego, da mu pomaga, se John poda v Rim, kjer se spopade z nekaterimi najnevarnejšimi plačanimi morilci na svetu.

Vsi navdušenci nad kultno trilogijo Matrica (The Matrix) bodo veseli ponovnega združenja dveh velikih igralskih imen – Keanu Reeves in Laurence Fishburne (v Matrici Neo in Morpheus) sta namreč v filmu John Wick 2 na velikih platnih ponovno skupaj prvič po 14-ih letih.

Film JOHN WICK 2 si lahko v kinu ogledate od 23. februarja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAlenka Godec se je takole spominjala EME
Naslednji članekBo Snežna kraljica 3 tudi tako navdušila otroke?