Kelly Osbourne, znana po svojem čudaškem slogu in pogosti menjavi barve las, je tokrat resnično pretiravala, kar se ji je končno tudi odbilo v glavo. O občutno krajši pričeski in spremembi barve njenih las smo že poročali, zdaj pa je jasno, kako je do tako skrajne spremembe tudi prišlo.

“Med barvanjem las sprva ni bilo nikakršnih težav, a je v zaključni fazi, ko je potrebno nanesti toner, prišlo do nepričakovanega zapleta, zaradi česar so mi lasje na določenih predelih kar izpadli. ‘Vzemi škarje!’, sem zavpila frizerju,” je Kelly obrazložila ozadje spremembe svojega imidža.

“Luke, ki je trdil, da me takšno ne bo spremljal prav nikamor, se je sprva le smejal, a mi je nato le kupil nekakšen šampon, ki je barvo mojih las le nekako spravil v meje normalnega,” zaključuje Kelly.

Zanimivo, da se je ženski podmladek ekscentrične veje Osbourneovih norčevala iz Victorie Beckham, ki naj bi ji kratka pričeska, vsaj tako je menila ona, grozno pristajala, zdaj pa se tudi ona naokoli sprehaja prav takšna.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMoker poljub Blake in Penna, ima kdo robček?
Naslednji članekFOTO: Gola nesojena Hefova žena zvezana pod vodo