Kendall Jenner ni novinka kar se tiče objavljanja in kazanja (skoraj) golih prsi. A medtem, ko jih je nekoč zakrivala s simboli kosov pice, je šla sedaj korak dalje in jih zakrila s sladoledi. Nekateri moški oboževalci so že prišli na zanimive ideje, saj je s tem razvnela njihovo domišljijo.

Pogosto nosi prosojne obleke

Oblečena v nekakšne enodelne kopalke brez zgornjega dela se je fotografirala in pokazala povsem gole prsi, ki jih je zakrila z ikonami sladoledov. Manekenka, ki je sicer izjavila, da so ji njene prsi všeč, je bila brez nedrčka v zelo prosojni beli obleki tudi na rdeči preprogi Cannes filmskega festivala.

In na premieri filma Girls Of The Sun se je po rdeči preprogi sprehodila v prosojni obleki, ki je prav tako več pokazala kot skrila.

PREBERITE TUDI: Bella Hadid in Kendall Jenner pozirali zgoraj brez!

Večer pred tem se je pošalila, da je po nesreči pokazala svoji bradavički, ko je imela na Chopard zabavi oblečeno svetlikajočo se prosojno mini obleko. Fotografijo je objavila na Instagramu s pripisom “oops.”

Zakaj se ju tako rada kaže?

V objavi iz preteklega leta pa je povedala, zakaj tako rada pokaže svoje prsi. “Sem za osvoboditev bradavičk in preprosto menim, da je kul, da pokažeš, kar imaš pod majico – najsi bo to ljubek nedrček ali pa zgolj gola koža.”

In verjetno se večina oboževalcev strinja z njo.

PREBERITE TUDI: Kendall Jenner zamenjala fanta; menda ga je speljala drugi?!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTakšna je Lea Sirk v službi. Dokler je nasmejana, je zadovoljna!
Naslednji članekZvezdana Mlakar je med pavzo na nekaj naletela: “Na tole smo pozabili”