Zvezdnica Khloe Kardashian, ki je 12. aprila prvič rodila, komaj čaka, da se bo lahko vrnila v telovadnico in začela oblikovati svoje telo. Na svojem blogu je delila svoje misli o njenih prvih poporodnih fotografijah paparacov.

“Ko sem se videla na prvih poporodnih fotografijah, nisem mogla verjeti, kako velika je moja tazadnja! Komaj čakam, da se spet učvrstim in spravim svoje telo v obliko, kakršno je imelo prej,” je zapisala. “Zelo se veselim, ker mi je moj zdravnik končno dal dovoljenje, da lahko začnem telovaditi in se bom dobila s svojim trenerjem Joejem!”

Nadaljevala je: “Dobesedno sem odštevala dneve. Sicer sem ponosna, da se nisem toliko zredila, kot sem predvidevala, LOL – a sem pripravljena, da svoje telo spravim nazaj in se počutim psihično jasno. Naj prideta poletje in trdo delo – oboje bom uspešno obvladala!”

Polna energije in motivacije

“Khloe se je sprehajala z vozičkom po okolici za vadbo. Hodi okoli 15 minut in nato gre domov,” je razkril vir. “Sedaj, ko ima dovoljenje za intenzivno vadbo, se je včeraj že za 30 minut gibala na vadbeni uri The Climb.”

“Prišla je čila in zgodaj in izgledala super,” je nadaljeval vir. “Imela je športne pajkice in njen trebuh je bil ploščat. Ne bi si mislil, da je ravnokar rodila. Oddelala je uro in bila videti zelo navdušena, da lahko spet telovadi. Delovala je, da ima polno energije in naredila je izvrsten trening.”

Takoj nazaj k hčerki

“Takoj po vadbi se je Khloe vrnila domov k hčerkici True,” je izdal vir.

Khloe so sicer že videvali v javnosti po porodu. Za vikend je bila v restavraciji s svojim nezvestim partnerjem Tristanom ter v soboto odšla na njegovo tekmo. Khloe podpira Tristana kljub škandalu.

“Khloe je dala Tristanu še eno priložnost in skuša rešiti odnos zaradi True,” je še povedal vir. “Čeprav jo je škandal povsem potrl, si Khloe zelo želi, da bi se stvari uredila in bi imela popolno družino.”

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian bo svojemu nezvestemu fantu vse oprostila