Zvezdnici imata nekaj skupnega in sicer to, da ju povezuje nosečnost. Obe sta namreč svojega prvega otroka rodili lansko poletje – Kim North West 15. junija, Kate princa Georga 22. julija, zdaj pa si obe želita še enega otroka.

Je pa nek vir blizu Kardashianovih izdal, da si seveda zdaj Kanye West s Kim želi imeti fantka. Imata pa Kate in Kim še nekaj skupnega – skrivanje nosečnosti …

Po kritikah, ki jih je bila med nosečnostjo deležna Kim, bo zdaj ta svojo durgo nosečnost čim bolj skrivala pred javnostjo, zato bomo zanjo izvedeli verjetno šele takrat, ko naraščaja ne bo mogla več skrivati.

Prav tako se dogaja s Kate – ker je v prvi nosečnosti trpela zaradi slabosti, bodo zdaj v kraljevi palači zagotovo počakali, da mine prvo trimesečje in šele potem sporočili veselo novico. Kakorkoli si želi Kate zanositi vsaj do božiča.

Nek vir je izdal, da imata Will in Kate svoje brate in sestre podobnih let, zato si tako želita tudi za Georga – da bi čim prej dobil bratca ali sestrico in družbo. Vsekakor sta pripravljena na drugega otroka.