Harpo Productions, ki je v lastništvu slavne voditeljice, želi razvijati nove projekte in tako so prišli na idejo, da angažirajo propadlo igralko Kirstie Alley, ki jo nameravajo zaposliti kot voditeljico pogovorne oddaje na novem TV kanalu. Čeprav je Kirstie svetovni javnosti najbolj poznana po vlogi v seriji »Cheers«, kjer je igrala Rebecco Howe (za to vlogo je bila nagrajena z Zlatim globusom), pa so njeni nastopi vedno izzvali veliko pozornost.

Potem ko so zaključili snemanja za serijo o kavarni »Cheers«, se je Kirstie na naslovnicah svetovnih revij začela pojavljati samo iz enega razloga-debelosti! Nekdanji seksi izgled je zamenjala s 30 kilogrami maščobe okrog pasu in bokov, a ji to ni preprečilo, da se na neki modni reviji ne bi pojavila v bikiniju (čeprav bi naj takrat shujšala za 20 kilogramov, a se na fotografijah tega ni videlo).

Kot mlado dekle se je Kirstie drogirala in se podila z motoristi po ameriških avtocestah, dokler se ni nekega dneva odločila, da bo unovčila svoj talent za igranje. Odpravila se je v Kalifornijo in prvo opaznejšo vlogo dobila kot vesoljka v »Star Trek 2«, še bolj poznana je postala v televizijski seriji »North and South«, bogata in slavna pa zahvaljujoč šestletnemu nastopu v »Cheers«.

»Vedno sem odprto spregovorila o svojem osebnem življenju in ne obstaja popolnoma nič, o čemer nisem pripravljena spregovoriti. Nočem lagati-živim prekrasno življenje. Vse to želim združiti in publiki ponuditi nekaj popolnoma novega,« je povedala 49-letna hollywoodska igralka in ljubiteljica hamburgerjev, ki upa, da ji bo Oprah vrnila njeno staro slavo »back on track«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCameron na velikonočno nedeljo
Naslednji članekClaudia Schiffer na aprilski naslovnici časopisa GQ