Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Pa poglejmo, kje so bili oziroma kam še odhajajo?

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Manca Špik se bo namakala na otoku Zakynthosu, televizijska voditeljica Maja Sodja bo obiskala Rodos, Dijana Galič pa otok Kos, v Grčijo pa se podaja tudi minister Igor Lukšič.

Bigbrotherjevka Sara Pirc odhaja že tradicionalno na Hvar, Katja Fašink se je pred kratkim vrnila iz Irana, predsednika vlade Boruta Pahorja lahko najdete v Umagu, kjer se bo ta teden odvijal teniški turnir, tam se pogosto mudi tudi pevec Omar Naber. Nad Istro je očarana tudi pevka Alenka Godec. Vili Resnik se je letos odločil za Pag, tja pa bo zašel tudi poslanec Andrej Vizjak. Pevka Sendi se odpravlja na Korčulo, pogosto pa na jadransko obalo zaide tudi Sabina Remar.

Jadranko Juras, Vasilija Žbogarja in radijko Špelo Močnik lahko srečate v Dalmaciji.

Če zahajate na slovensko obalo, boste med vikendi po vsej verjetnosti tam srečali pevko in televizijsko voditeljico Anjo Rupel z družino, v Izoli pa se pogosto zadržuje tudi Nina Osenar, medtem ko se v Koper rada vrača Stančka Šeško Šukalo.

Saša Einsiedler se bo letos odpočila v toplicah, člani skupine Čuki pa bodo v teh vročih dneh predvsem veliko kolesarili, zavesljali pa bodo tudi v kajaku.

V bolj oddaljene kraje se je podala Ota Roš, ki nove moči nabira na Kubi. Boštjan Romih jo bo z družino mahnil v Egipt, poslanec Miran Potrč bo odkrival čare Tunizije, misica Tadeja Ternar pa se bo ‘cvrla’ v Turčiji.

Kam bo odneslo vas? Kamorkoli že, upamo, da se boste imeli nepozabno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKompromisi ne pridejo v poštev
Naslednji članekHilary Duff skrbi za živali