Predstavilo se je devet priljubljenih Klap, med njimi tudi ena slovenska, Klapa Solinar s Slavkom Ivančičem na čelu. Z živahnim dalmatinskim melosom so ponovno ogreli občinstvo v polni ljubljanski dvorani Stožice. Danijeli je s svojim energično prikupnim nastopom uspelo obiskovalce spraviti na noge, Petar Grašo pa je ustvaril pravo romantično vzdušje. Klapa Maslina je s priredbama slovenskih pesmi »V dolini tihi« in »Slovenija, od kod lepote tvoje« raznežila občinstvo in ustvarila nepozabno atmosfero.

Večer sta popestrili tudi nagradni igri, in sicer nagradna igra Hrvaške turistične skupnosti, ki je podelila 6 voucherjev za bivanje na hrvaški obali ter nagradna igra podjetja Avto Lev.

Organizator koncerta Klape v Stožicah, AMC Studio, je v sodelovanju s podjetjem Avto Lev, podelil tudi avtomobil Peugeot 3008. Srečna izžrebanka je postala gospa Majda Petan iz Celja, ki je se je koncerta udeležila s svojim možem. Oba, glasbenika in velika ljubitelja dalmatinskih Klap, sta vstopnici prejela za darilo. Po koncu koncerta sta že skoraj odšla domov, vendar sta se vseeno odločila, da se oglasita pri organizatorju koncerta. In bila sta presrečna, ko sta ugotovila, da je prav njuna vstopnica »zmagala«. Majda nam je v intervjuju tudi zaupala, da si je že od nekdaj želela imeti ravno avtomobil znamke Peugeot in njena dolgoletna želja se ji je uresničila, sedaj bo lahko eno leto uživala v vožnji z novim Peugeotom 3008.
 

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Pretty Little Liars: Konec druge sezone, A končno razkrit!
Naslednji članekŠe bolj seksi! Kylie Minogue glamur zamenjala za vroče hlačke!