Klemen Kopina je vsestranski umetnik. Fotografija in video sta njegova atributa in vedno znova dokaže, da to res obvlada.

Mlad, uspešen in poln izzivov se je podal na neznano pot Exatlona in pri tem doživel vse občutke, ki jih v takšnem ekstremnem šovu lahko doživiš. Svoje misli je strnil v tale zapis:

“Mi ne da nehat mislt in sm z mislimi še kr tam. Exatlon sem pred kratkim zapustom zaradi poškodbe rame.

Po petih tednih v Dominikanski sm se v soboto vrnu nazaj v Slovenijo in ker mam po tolkm cajtu spet telefon v roki, bi rad dal par misli vn v svet.

Pred vstopom v šov sm mel par pomislekov, če je to sploh zame in če se bom v šovu znajdu. Iskreno, od časov k sm treniral je minil že xy let in v šov sm šel kt underdog. Ne, v momentu k sm priletel v Dominikansko, ugasnu telefon in obleko obleko, sm bil vesel, da sm sprejel to odločitev. Od navdušenja, da sm šou izven cone udobja, pustu vse za sabo in se prepusti adrenalinu, sreči in svobodi na poligonih, pa do poškodb, razočaranja in najtežjega slovesa.

Tekmoval sm na 5ih poligonih, dosegel 5 zmag in 6 porazov. Boli, da se je končal tko hitr. Glava se hoče borit, telo pa ne sodeluje. Ampak lajf gre naprej. Spoznal sm zanimive ljudi, sprobaval nove zadeve, odkrival lajf brez telefona, se učil in verjetno potegnt iz tega kako fajn lekcijo.

Zagotov ena izmed najboljših izkušenj v življenju.

Tale detox od telefona pa tut ni škodu.

Hvala celotni ekipi @exatlonslovenija 

Klemen ven.”

Vir: Instagram

Ko gremo izven udobja svoje cone, se izkaže, da šele takrat doživimo tisto nekaj več.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarmen Osovnikar (Sanjski moški) ni poskrbela samo za drastično spremembo ampak je šokirala
Naslednji članekJe Damjan Murko kriv za takšen izgled žene Maje?