Še pred nekaj leti, ko je vsestranski Klemen Slakonja, ki odlično nastopa kot igralec, voditelj in improvizator, vodil Emo, so bili mnogi mnenja …

… da bo najverjetneje prav on tisti, ki nam bo nekoč pripel prvo zmago na Evroviziji. Kar pa trenutno ni tako daleč od realnosti, saj s koncerti z Big Bandom RTV Slovenije, ki ponujajo takšna in drugačna presenečenja, presega vsa pričakovanja.
PREBERITE VEČ: Klemen Slakonja: Slovenci mu dajejo ‘kapo dol’

Dal odpoved v SNG Drami

Z Uršo Alič iz Špas teatra tako pripravljata še za dva velika koncerta v marcu, v ljubljanski Hali Tivoli in mariborski dvorani Tabor ter še enega v juniju v portoroškem Avditoriju. V projekt, katerega idejni oče je prav tako Lojze Kranjčan, je Klemen vstopil lani, ko je začutil, da je čas za novo poglavje in uresničitev sanj. Za slednje je treba imeti predvsem pogum, ki pa ga multitalentiranemu igralcu očitno ne manjka. Odpoved v SNG Drami Ljubljana bila zanj ena drznejših odločitev, h kateri pa je pripomoglo tudi to, da se je začel poslušati in slediti svojim željam. Kdo ve, morda pa je nastop na Evroviziji ena od teh želja.

Foto: Instagram

Prejšnji članekShakira čaka na sojenje, zaradi utaje davkov
Naslednji članekBradley Cooper po domnevni aferi z Lady Gaga objavil tole …