Deli

Angelca Likovič, urejena dama s strogimi moralnimi vrednotami, ki jih dosledno upošteva ter ceni, izkušen televizijec, Mark Žitnik in zmagovalec občinstva v lanski sezoni Kmetije, Goran Leban, so tiste persone, ki imajo v rokah moč komentirati, grajati, se posmehovati ali pohvaliti vedenja slave željnih kmetov. Angelca priznava, da jo je Kmetija pritegnila predvsem zato, ker je tudi sama odraščala v težkih kmečkih razmerah, zato jo je zelo zanimalo, kako se bodo znašli tekmovalci.

Nad izbranimi slavnimi osebnostmi je kar nekoliko razočarana ter šokirana, saj je od njih pričakovala večje spoštovanje morale, pa tudi večji občutek za sočloveka. Nad goloto ter seksom brez čustev, med Arthurjom in La Toyo, se je odkrito zgražala, saj pravi, da sama niti doma nikoli ni gola. Seksu sta se verjetno predala tudi Maja in Goran, ki pa sta se morala po prihodu domov soočiti s kruto realnostjo: njunima prevaranima partnerjema.

Angelca je sicer navijala za Marijana, ki se ji je edini zdel poštenjak, žal pa sta kot zadnja, finalna tekmovalca v Kmetiji, ostala Goran in razvpiti nagec Arthur. Slednji očitno računa na zmago, saj je že priredil zabavo, katere pa se je udeležila le Maja. Očitno med bivšimi sotekmovalci vendarle ni preveč priljubljen. Mark Žitnik pa je prepričan, da nas pravi spektakel šele čaka, tudi on pa je pričakoval več zavezništva med kmeti.

Zelo všeč mu je izbor karakterno tako različnih oseb, zaradi česar je moč videti zanimive debate in prepire. Sam bi v Kmetiji želel videti tudi nekatere druge obraze: zapeljivca Erazma Pintarja, razvpito Urško Čepin, morda pa tudi Rebeko Dremelj, ki bi jih z veseljem gledal značajsko razgaljene. Vsiljiva golota Arthurja, ki je k temu silil tudi druge, se mu je zdela nadvse žaljiva. Goran Leban pa je izjavil, da je vseeno pričakoval še več konfliktov, v pojav kakšne pristne zaljubljenosti pa nikoli ni verjel. Sam bi na Kmetijo poslal Gojmirja Lešnjaka, saj bi si želel oddaje, ki temelji na humorju. Še več o pogledih komentatorjev na Kmetijo, pa zasledite v reviji Obrazi.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.