Toliko žensk v igri zmenkov se nenehno trudi razvozlati znake, ki bi kazali, da je moški zaljubljen. Kolikokrat ste že spoznale odličnega fanta, začele hoditi in razmerje preprosto nikamor ni šlo?

Je privlačen, vidva imata veliko skupnega in upate, da se boste dobro ujeli. Ampak on vas ne kontaktira ali vam pošlje SMS in se odzove šele, ko ga vi kontaktirate prvi. Ti odnosi ponavadi tečejo hladno, dokler ne izginejo. Spet se znajdete samski, zlomljeni in zmedeni. Kaj je šlo narobe? Kako bi lahko že prej vedeli, kako se počuti, namesto da bi zapravljal svoj dragoceni čas za nekoga, ki do tebe ni čutil ničesar?

Če ste pozorni, vam bo pokazal svoje resnične občutke.

Moški so večinoma povsem očitni in prav nič skrivnostni. Torej, nehajte ugibati ali ustvarjati pomen iz subtilnih namigov v njegovem vedenju. Čas je, da odprete oči in preverite, če se pri njem pojavlja naslednjih 5 znakov, da je zaljubljen.

1. Želi te navdušiti

Tako kot številne živali,  bo tudi moški, ki se zanima za vas, napihnil svoje perje in vas poskušal navdušiti, ne glede na to, ali gre za zaslužek, inteligenco, šarm ali modne igrače (kot so avtomobili ali čolni). Njegova dejanja si lahko napačno razlagate kot razkazovanje ali celo hvalisanje. Toda v njegov zagovor – hoče vas samo navdušiti.

2. Zahteva vas in vas hoče umakniti s trga

Ko se moški zaljubi, želi biti ekskluziven z vami, da vas ne bo izgubil zaradi konkurence. Očitno vas vidi kot dobro robo in želi umakniti s trga. Morda se stvari premikajo malce prehitro za vas, toda njegova želja po ekskluzivnosti pomeni, da ste mu všeč in je z vami resen.

Če se ne poteguje za vas, potem morda ni pripravljen na zvezo. Ali pa morda samo išče nekaj priročnega, brez pritrjenih vrvic. Večina moških ima rada druženje in reden seks. Torej, če preživlja čas z vami in redno seksa z vami, še ne pomeni, da je resen.

3. Počakal vas bo

Samo zato, ker hiti, da vas odpelje s trga, še ne pomeni, da bo izginil, če mu boste rekli, da še niste pripravljeni na ekskluzivo. Če je moški zaljubljen vate, bo počakal, da boš pripravljena biti ekskluzivna. Ne naredite napake, da hitite, preden se zavedate, ali vam ustreza. Končno imate moč veta, zato ne hitite s stvarmi in se prepričajte, da o njem veste več kot le, kako izgleda gol.

Da zveza traja, je treba več kot kemija.

4. Posluša in odgovori na vaše zahteve

Ne zapravljajte časa z moškim, ki se ni pripravljen prilagoditi, da bi vam dal tisto, kar želite. Mnoge ženske si želijo stvari olajšati. To ni dobra strategija, da bi ugotovili, ali vas moški, s katerim hodite, resnično zanima in ali se radi družite z nji,.

Moški, ki si želi zveze z vami, je pripravljen narediti, kar je potrebno. Dajte mu nekaj ovir, da jih premaga, da si prisluži svojo ljubezen.

5. Obleče si ogrinjalo superjunaka

Želi biti vaš junak, ker vam lahko stvari popravi in ​​reši vaše težave.

Ne glede na to, ali želi pomagati pri popravljanju vašega avtomobila ali vaših težav v službi, so njegova prizadevanja, da se vam izkaže, dokaz, da je naklonjen vam. Priznajte in cenite njegovo prizadevanje, da vam pomaga, in videli boste, kako njegovo zaupanje raste v vašem odnosu. Človek, ki se počuti, kot da lahko reši vaše težave, se bo držal vas.

 

Prejšnji članekVau, poglejte, kako je Teja Perjet Jugovic navdušila v dolgi rdeči obleki
Naslednji članekEsmeralda iz bolnišnice: “Spomnite se me v molitvah”