Danes zvečer bo na sporedu zadnji del prve sezone nadaljevanke Skrito v raju.

Vsi, ki imate Voyo, ste si zadnji del priljubljene nadaljevanke že lahko ogledali. Verjetno pa vas ni pustil ravnodušne in že nestrpno čakate drugo sezono.

Da na kratko povzamemo dogajanje. Če si dela še niste ogledali in si ne želite pokvariti presenečenja, vas prosimo, da prenehate z branjem.

Poljub med Markom in Laro. Vir: Voyo.si
Poljub med Markom in Laro. Vir: Voyo.si

Lara in Mark

Mark sklene, da je čas. Lari bo povedal resnico, a je ne dobi na telefon, zato pokliče Dinota. Ta je vidno ‘utrujen’ od večerne zabave ob naznanitvi prihoda otroka, zato mu ne pomaga kaj preveč. Odide v kamp, kjer poskuša najti Laro. Ta se odpravi proti Egiptu.

Dino in Saška

Saška se izkaže za prav prijetno dekle. Hrvoju pomaga pri zajtrkih, Dinotu pripravi okrepčilo za mačka in tudi sam Dino spozna, da je Saška morda prava izbira zanj. Nina je pozabljena in kot kaže, bosta Saška in Dino le našla ljubezen.

David in Nada

David in Nada skupaj preživita noč. Vendar kot smo lahko razbrali med vrsticami, je upanje, da bosta skupaj, umrlo. David se zjutraj odpravi k Juliji, kjer ga že čaka hčerka, s katero bo odpotoval v Italijo.

Julija in Bojan

Bojan se po novici, da je njegova reforma padla v vodo, oglasi pri Juliji. Skleneta, da se bosta maščevala njenemu očetu, ki je kriv za vso zlo v njunem življenju (očitno).

Zaključek

Na koncu Mark Laro sreča pri recepciji. Lara mu najprej primaže klofuto, nato pa ga strastno poljubi in začne delati načrt, kako bosta skupaj odpotovala. Mark jo prekine in želi z njo na sprehod, da ji obrazloži vse.

Ko sedita ob morju, ji naposled pove, da je on povzročil nesrečo, v kateri je umrl njen oče. Če želite izvedeti, kakšna je bila njena reakcija, priporočamo ogled zadnjega dela.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIndira Ekić in Matic Kolenc na najlepši možni način oznanila to veselo novičko
Naslednji članekAna Praznik pokazala redko družinsko fotografijo