Deli
Po tem, ko je Angelina Jolie izjavila, da je Brad zlorabljal njune otroke, se je preiskave lotil oddelek za zaščito otrok in družine iz Los Angelesa. Preiskava je trajala kar nekaj časa, sedaj pa so dokončno potrdili, da do zlorabe v incidentu z Maddoxom, ki naj bi se zgodil septembra na zasebnem letalu, ni prišlo.

Izključili so tudi možnost kakršnihkoli drugih zlorab. Glede incidenta so temeljito izprašali Angelino, Brada in njunih šest otrok. Angelinin predstavnik za javnost je povedal, da je Angelina zahtevala preiskavo zgolj zaradi varnosti in dobrobiti otrok, ker je tako čutila.

Sedaj, po 8 tednih preiskovanja naj bi si oddahnila in je zadovoljna z ukrepi, ki jih je sprejel oddelek, saj bodo pomagali otrokom, da si zacelijo rane.

Novica o tem je prišla po tem, ko se je razvedelo, da se Brad bori za skupno skrbništvo nad otroki. Vir, ki je blizu Bradu, je potrdil, da se bo boril. "Njegova zahteva kaže, da bo trdno vztrajal pri skupnem skrbništvu. To je jasen znak, da se bo boril za pravico do svojih otrok."

A medtem ko je oddelek za zaščito otrok ugotovil, da je Brad 'čist', ga še naprej preiskuje FBI zaradi domnevnega napada v domnevnem incidentu. Angelina naj bi imela 4-urni pogovor z FBI agenti o dogodku, nato so zaslišali še priče, sedaj pa zbirajo ostale informacije, ki jih bodo predali tožilstvu.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.