DiscoNautica 08 je gostila mojstre, kot so Sharam (Deep Dish), Moonbootica, M.I.K.E., Paolo Martini, Paco Osuna in Ian Pooley.

Vse skupaj se je začelo že v petek opoldne na mestni plaži, kjer se je že nabirala mladina željna zabave.

Glavni oder je bil cel večer v v znamenju Čikaškega housa (prvič so v Sloveniji nastopili Steve “Silk” Hurley, Roy Davies Jr. in DJ Skip), na drugem odru (in kasneje tudi v Ambasadi Gavioli) pa je vladal minimal. Če je na začetku kazalo, da ne bo kakšnega posebnega žura, se je okoli 23-ih to začelo krepko spreminjati. Glavno prizorišče je bilo vedno bolj polno in glasba vedno boljša, drugi floor pa je bil tako ali tako ves čas poln, saj se je tja dalo prinesti lastno pijačo, ki se je na glavno plesišče ni smelo.

Jutro je večina pričakala v Ambasadi, kjer je ostala do konca nore zabave.

Že naslednje dopoldne se je zabava nadaljevala na plaži, kjer se je že ob 11-ih dopoldne začel žur. Plaža se je zopet neverjetno hitro polnila. Prav kmalu se je začel vrteti odlična glasba, ki ji kar ni bilo videti konca, saj je trajala vse do 20 ure, ko se je spet vse selilo na glavni oder.

Tudi tokrat je bilo na glavnem odru vse v house ritmih, medtem ko pa je bil drugi oder tokrat bolj trancovsko obarvan. Na glavnem so torej razturavali Nyn, Angel Anx vs Sylvain, Jaka & Shark in pa glavna zvezda letošnje DiscoNautice Sharam iz dvojca Deep Dish, na drugem pa Egidy, Marko Felinger, Elyksir in M.I.K.E.. Z eno besedo: NORO!

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Madonnino škandalozno življenje
Naslednji članekJustin Timberlake in Jessica Biel na odprtju nočnega kluba