Naziv "QUEEN OF THE WORLD" je v svetu lepote najvišje uvrščen. Uradno je že 24. let edinstven lepotni naziv v svetu lepote in zato toliko bolj prepoznaven. Svetovni organizator internacionalnega lepotnega tekmovanja vsako leto povabi k sodelovanju 50 držav iz vsega sveta. Prva, ki je bila okronana za kraljico Slovenije, je bila Vesna Janković, takrat še Dolenc, poleg nje pa se lahko s tem naslovom pohvalita tudi Iris Mulej in Renata Peterka.

Monika Kraševec-kraljica Slovenije 2010 bo v soboto predala krono svoji naslednici, poleg njenih dveh spremljevalk pa bomo nagradili in podelili lente še najbolj fotogenični po mnenju uradnih fotografov projekta, najbolj simpatično po izboru javnosti (glasovanje poteka na naši facebook strani) ter kraljico občinstva igralnega salona Casino Bernardin po izboru vseh prisotnih.


Prireditev bo povezoval Dennis Malačič, maneken in voditelj oddaje na RTV-ju, glasbeno pa nas bodo navduševale lepotičke iz skupine Explosions.


Projekt kraljica Slovenije ne temelji samo na finalnem izboru, ampak na raznoraznih izobraževanjih in humanitarnih aktivnostih, vse od konca nabora deklet ter vse do finalnega izbora. V tem času so si dekleta šla pomerit večerne in koktejl obleke, ki jih bodo nosile na dan izbora v BT BIRO, na uradnem fotografiranju so se oblekle v kopalke PHAX podjetja besamemucho, čeveljčke iz Princess Shopa, uredile so si nohte na nogah in rokah v lepotnem salonu Bellezza, izbbraževale o ličenju pri Make up Belli, izobraževale na področju bontona, javnega samozavestnega nastopanja, stilskega oblačenja, lepega vedenja v javnosti pri g. Neži Gregorčič Žgombič v sodelovanju z Modiano in Maxijem, saj dajemo izredno veliko prednost po izobraževanju o damskosti, ter zbirala so sredstva po celotni Sloveniji za zavetišča za kužke.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Duet Hurts zapeljal Zagreb
Naslednji članekČudno! Robsten sta skupaj, a jima je bilo težko snemati seks scene!