Robert Pattinson in Kristen Stewart prebolevata konec dolgoletnega razmerja, ki ga očitno enkrat za spremembo ne bosta obnovila. Dvojica se zdi trdna v svoji odločitvi oziroma bolj v sprejetju posledic v njenem primeru in se vsak na svoj način soočata z bolečino.

Njun bližnji vir je o tem povedal: »Oba sta strta. Ne želita še poslabšati stvari in jih spreobrniti v medijsko nevihto s početjem neumnih stvari v javnosti ali pretiranim kazanjem žalovanja. Kljub vsemu še govorita, vendar ne veliko – ni govora, da bi se pobotala. Kristen ostaja žalostna v postelji, druži se le z najbližjimi prijatelji in se trudi ostati v ozadju, kolikor se da. Želi si čim prej začeti s delom in se zaposliti.«

Medtem ko ona preživlja težke čase v družbi najbližjih prijateljev, je Robert to skupino skrčil zgolj na eno osebo – Katy Perry. Ta očitno ni dobro opravila vloge Kristenine prijateljice in je namesto da bi z njo izpraznila ducate sladoledov in blatila celotno moško populacijo z Robertom na čelu, postala njegova rama tolažbe.

Znova samska Kristen je njuno druženje sprejela kot nož v srce in se po poročanju vira počuti izdano in na dnu. Čeprav so bili trojica že celo večnost prijatelji, si ona njuno druženje očitno drugače razlaga in je s Katy prekinila vse stike.

Se ti zdi, da pretirava?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Je Kristen Stewart že spet v Robertovem objemu?
Naslednji članek9 najslabše oblečenih zvezdnic tega tedna