Kristina Miler je v letošnji sezoni šova Sanjski moški zmagala, zato je njena prepoznavnost vidno zrasla.

Večja prepoznavnost pa prinese tudi ljudi, ki so nevoščljivi, sovražni in neprijazni. Očitno se je z njimi srečala tudi Kristina, saj je na družbenem omrežju z nami delila zapis, ki je bil namenjen prav njim. Posnela je tudi video s sporočilom, ki vse nevoščljivce postavi na svoje mesto.

“Za vse moje drage “hejterje” hvala vam za vsa sovražna sporočila in grožnje. Hvala da me obsojate čeprav me nepoznate😊 Na začetku sem se res sekirala in obremenjevala z vsakim vašim komentarjem ampak realnost je pa takšna da na koncu sem dojela da ni mnenje vseh pomembno in dali ste mi še večjo motivacijo in še večjo samozavest. Hvala vam,”  je zapisala.

@im_kristina001 Za vse moje drage “hejterje” hvala vam za vsa sovražna sporočila in grožnje. Hvala da me obsojate čeprav me nepoznate😊 Na začetku sem se res sekirala in obremenjevala z vsakim vašim komentarjem ampak realnost je pa takšna da na koncu sem dojela da ni mnenje vseh pomembno in dali ste mi še večjo motivacijo in še večjo samozavest. Hvala vam. My dearest haters this video is for you all. xoxo Kristina❤️ #happynewyear #newme #hatersgonnahate #loversgonnalove #attention #tiktok #tiktoktrend #tiktoker ♬ UR AN ICON IF U USE THIS SOUND XOXO THE EXTRA GIRL – dalia cromwell

Veseli nas, da se simpatična Kristina tako dobro drži navkljub vsemu. Pred dnevi je povedala tudi, kakšno je njeno razmerje s prijateljico iz šova – Arijanno Saro di Palma.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarmen Osovnikar (Sanjski moški) se boji za svoje življenje
Naslednji članekTjaša Kramarič (Sanjski moški) je s tako seksi fotografijami obeležila svoj rojstni dan