Če si želite kuhati kot naša estradnica, vam Alenka podaja hiter okusen recept …
"2 jajci, 3 dcl pinjenca (jaz sem dala navadno mleko pa je tudi dobro), 0,8 dcl olivnega olja, 30 dkg moke, 2 žlički pecilnega praška, sol, poper. V testo vmešate zelene olive (Rudolph pusti cele, brez koščic seveda), samo ena 2 narezana inčuna in nekaj na drobno narezanih vloženih suhih paradižnikov. Povrh potresete pinjole (jaz sem jih na žalost pozabila kupit, naslednjič definitvno ne pozabim, ker morajo bit), pa v pečico na 180 st., za ene pol urce. Aja, model je tisti za torte. Omaka: majoneza, mehki sir za mazanje, pesto. Količine? Malo po občutku in okusu."
Pa dober tek!
Zadnje novičke
- Eva Irgl tole naravnost obožuje, verjetno je zaradi tega tako kreativnega uma
- To je več kot 30 let stara fotografija Helene Blagne, bi jo prepoznali?
- Hči Rebeke Dremelj je že sedaj zelo talentirana, tole ji je uspelo
- Nina Ivanič Rep uživa na tej prelepi lokaciji
- Rok Piletič (BQL) se je vrnil domov