Zaradi tega je bila objavljena lista desetih slavnih oseb, ki jih objektivi ljubijo in ki so najbolj fotogenične v svetu showbiznisa. Prvo mesto je zavzela avstralska pop ikona Kylie Minogue.

Pevka, ki je premagala raka na dojkah, je pred kratkim slavila 40. rojstni dan in se odpravila na svetovno turnejo ‘KylieX2008’. Dejstvo je, da je Kylie, kjerkoli se pojavi, vedno tarča vseh fotografskih objektivov in res redke so slike, na katerih ne izgleda lepa ali zapeljiva, zaradi tega podeljeno prvo mesto med najbolj fotogeničnimi osebami niti ne preseneča preveč.

Drugo mesto je ponosno zavzel hollywoodski lepotec George Clooney, sledi pa mu njegov filmski kolega Brad Pitt. Na četrtem mestu se je znašla Victoria Beckham, na petem britanska igralka Elizabeth Hurley, šesto pa je pripadlo njeni sonarodnjakinji Kate Moss. Sedmo mesto je zavzela pop kraljica Madonna, na osmem se je znašla pevka in članica skupine Girls Aloud, Cherly Cole, na devetem mestu je Robbie Williams in končno, deseto mesto, je pripadlo Paris Hilton.

Zaradi očetovskega dne je internetna stran AOL naredila listo najbolj vročih očetov v Hollywoodu. Kot je bilo pričakovano, je prvo mesto zavzel Brad Pitt, na drugem mestu je David Beckham, tretje pripada Johnny Depp, četrto Willu Smithu, peti je Matt Damon. Šesto mesto je dobil igralec Ryan Philippe, sedmo Ben Affleck, osmo rocker Joel Madden, deveto pevec Seal, deseto pa Patrick Dempsey. Zanimivo je, da se je na enajstem mestu znašel kandidat za ameriškega predsednika, Barack Obama.

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekVictoria Beckham med poljubljanjem grize
Naslednji članek