Televizijski voditelj, komik, igralec, pevec in človek z velikim srcem, vse to in še več je Lado Bizovičar, ki je tokrat pokazal tudi drugo stran sebe.

Spodnji video in fotografije pa so tiste, ki skoraj ne potrebujejo dodatnega opisa, besede Lada: “Ne spomnim se nobene predstave, pri kateri bi se imel lepše”, povedo vse.

Gre za projekt Predani korakom in sodelovanjem z URI Soča, kjer otrokom omogočijo, da nastopajo na velikem odru in pri tem vse omejitve pustijo na strani. Takole so pri Zavarovalnici Sava zapisali ob objavi: “👣 Glavni namen našega projekta Predani korakom in sodelovanjem z URI Soča je ozaveščanje in upravljanje predsodkov o gibalnih ovirah ter podpora otrok, ki se v življenju srečujejo z omejitvami. Vsi si zaslužimo enake možnosti pri dostopu do različnih dejavnosti, vendar je to v primeru gibalnih ovir pogosto velik finančni ali logistični zalog. 💚
Ponosni smo, da lahko z vsakoletno donacijo omogočimo organizacijo predstave Predani korakom, ki jo otroci iz URI Soča zasnujejo na poletnih delavnicah, nato pa premierno nastopijo na velikem odru, kjer vsak dan omejitve pustijo na strani. 🎭👏”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekZala Kralj in Gašper Šantl se družita s to znano Slovenko
Naslednji članekJan Klobasa (Kmetija): brat je v bolnišnici ne more hodit sam! Kaj se dogaja?