Eden izmed ameriških medijev je ta teden sporočil novico, da je Lady Gaga noseča, oče še nerojenega otroka pa bi naj bil Bradley Cooper ali njen bivši partner Christiano Carino.

Je zgodba izmišljena?

Revija Star je poročala, da so zvezdnico na zabavi po Oskarjih slišali, kako je prijateljem razlagala, da pričakuje naraščaj, a identitete očeta ni želela razkriti. Reviji je neznan vir pojasnil: “Bilo bi logično, da je pravkar izvedela. Gaga se je zabavala na vseh prireditvah, ampak je kar naenkrat prenehala. Nismo spregledali, da se je na zabavi po Oskarjih izogibala alkoholnim pijačam.”

PREBERITE TUDI: Bivša žena Bradleya spregovorila o kemiji med njim in Lady Gaga

Vzrok za razdrto zaroko

Mesec dni nazaj je pevka in odlična igralka razdrla zaroko s svojim partnerjem Christianom Carinom. Domnevni razlog, ki ga navaja neznan vir, bi naj bil zaljubljenost v soigralca Bradleya Cooperja, s katerim bi naj imela tudi afero.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Irina Shayk je besna

Domnevni vir je podal tudi informacije, da je Cooperjevo dekle Irina Shayk, s katero ima skoraj dvoletno hči, besna glede govoric, ki se v medijih pojavljajo glede Bradleya in Gage. Vir je še dodal: “Kaj bo šele, ko bo izvedela, da je Lady Gaga noseča. Potrlo jo bo.”

Kaj je res?

Kot navaja tabloid Gossipcop, je zgodba na vseh točkah izmišljena. Lady Gaga ni noseča, vzrok za razdrto zaroko ne tiči v zaljubljenosti v drugega moškega in Irina ni besna, ampak svojega partnerja podpira na vseh možnih področjih. Očitno je vir, ki ga ima zgoraj omenjena revija poln laži in do sedaj ni povedal še čisto nič resničnega.

Lady Gaga in Bradley Cooper nista par, veže ju tesno prijateljstvo in posebna vez, a na romantičnem nivoju se nič ne dogaja. “Bilo bi pa lepo, če bi se,” so mnenja tisočih oboževalcev filma Zvezda je rojena, ki so začutili to njuno vez.

PREBERITE TUDI: Bradley Cooper po domnevni aferi z Lady Gaga objavil tole

Prejšnji članekČudovit zapis Savine Atai, namenjen vsem ženskam
Naslednji članekTeja Perjet odvrgla oblačila in pokazala intimni del sebe