Med večerjo so imeli različne predstave, živo glasbo, prodali so vse srečke ("raffle tickets"). Nagrade, ki so jih srečke zadele, so bila darila tekmovalk, katera so prinesle iz svoje države. Po večerji je 10 najvrednejših daril šlo na javno dražbo, kjer so jih prodali za več kot 30,000 evrov. Natančen znesek zbranega denarja še ni znan, namenjen pa je za otroke v Afriki.

Dobrodelna dražba, se zavzema za zvišanje denarnih fondov in dobrodelnih akcij po celem svetu. Namen vseh tekmovalk je bilo povečati zavedanje in vzroke za dobrodelno pomoč v svetu. 10 finalistk iz Ekvadorja, Gane, Indije, Indonezije, Kenije, Filipinov, Škotske, Severne Afrike, Španije in Zimbabveja je govorilo o globalnem problemu onesnaženja vode, sanitarij, izobrazbi v ruralnih okoljih, otrocih na cestah, manjkajočemu zdravstvu in pomanjkanju hrane….

Lana je na dobrodelno dražbo nesla kristalno vazo (GROOY KIND OF LOVE), elegantne oblike z igrivim detajlom majhnih izrastkov. Predstavila je vse svoje dobrodelne akcije, ki jih je naredila v Sloveniji, in sicer je s Karitasom sodelovala pri solidarnostnem teku podnebnih sprememb, zbirala denar za družino s cerebralno paralizo, delila hrano in oblačila brezdomcem, z Lions klubom Slovenija zbirala očala za slepe in slabovidne v manj razvitih deželah, kot ambasadorka se je pridružila organizaciji Amnesty International, prvi šolski dan je z županom pomagala otrokom varno prečkati cesto…

Zadnje dni bo Miss Slovenije pridno vadila koreografijo, svoje nastope, od jutra do večera v Earls Courtu, kjer se bo odvil finalni izbor Miss World 2011, katerega bomo spremljali 6. novembra ob 21.20 uri na 2. programu televizije SLO.


Zadnje novičke

Prejšnji članekULALA! J.Lo pokazala fantastične noge in izklesan trebušček
Naslednji članekFoto: Oglej si fotografije iz novega videospota Justina Bieberja!