Gregor Čeglaj s svojimi dejanji polni naslovnice medijev. Z razkritji, ki jih je podal preko družabnega omrežja, se je marsikomu zameril, marsikdo pa ga podpira.

Na boksarski dvoboj je vabil novega sanjskega moškega Blaža Kričej Režka, Janija Jugovica in partnerja Katarine Benček, Marka Pavloviča. Nihče od njih se ni odzval, zato je dobrodelni dvoboj padel v vodo.

Ne za dolgo, saj je Gregorja na dvoboj pozval Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Gregor se je odzval in kot kaže bo do dvoboja res prišlo, saj so pogovori v teku. Več bo znano v naslednjih štiriindvajsetih urah.

Vir: Instagram

Dvoboj pa ne bo samo moški. Na dvoboj je izzvala tudi Hajdi, ki smo jo prav tako spoznali v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Strokovnjaki so jo namreč izbrali za Anžeta in njuna ljubezen se je ohranila vse do danes in še vedno raste.

Hajdi je na dvoboj izzvala eno in edino Lauro Beranič, ki se je v prvi sezoni Sanjskega moškega borila za srce Gregorja. Njen odgovor in vse, kar se tiče dvoboja, si lahko pogledate v spodnjem videu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Damjan Murko ostal brez osebnega šoferja? Kaj se dogaja?
Naslednji članekManca Špik: hči je privolila in prvič storila to