Laura Beranič se je borila za srce Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja do zadnjega. S tem je pokazala, da je močna in vztrajna oseba. In ko na družbenih omrežjih razkriva podrobnosti iz svojega življenja, vidimo, da jo je ravno življenje takšno naredilo.

Včeraj je namreč razkrila, kaj se ji je 2 leti nazaj zgodilo v Makarski. Zapisala je, da je točno dve leti nazaj s prijateljico odšla v Makarsko (Hrvaška obala), kjer je zaradi prometne nesreče ostala brez avta. Priznala je, da ni hujšega zanjo, kot biti brez avta, takrat pa je bila še 600 kilometrov od doma – in to sama. Prijateljica je morala domov in odšla z avtobusom. Ampak sama pravi, da se vse zgodi z razlogom. Ta situacija ji je pomagala, da je postala to, kar je. Močna, samostojna, samozavestna …

Vir: Laura Beranič Instagram
Vir: Laura Beranič Instagram
Vir: Laura Beranič Instagram

 

Nauk: Iz vsake situacije je potrebno potegniti najboljše, sploh v primerih, ko ne morete ničesar spremeniti. Laura je sicer, poleg vsega naštetega zgoraj, tudi brez dlake na jeziku. Pred kratkim je povedala, katerih tekmovalk iz Sanjskega moškega ne prenese.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekPoglejte, kako Alenka Košir uživa na morju
Naslednji članekDomen Kumer priznal, da to niso njegove vrline