Kim Kardashian in Kris Humphries sta podpisala predporočno pogodbo, kar je bilo, trdi Kim, zelo modra odločitev. V pogodbi sta se namreč dogovorila, da ne bosta imela skupnega premoženja, zato Kim košarkarju ni dolžna plačati niti enega kovanca.

Razlog za neverjetno hitro ločitev naj i tičal predvsem v njegovi želji po umirjenem družinskem življenju v Minnesoti, Kim pa je vztrajala pri Los Angelesu.

Prijatelji bujne Američanke vztrajajo, da Kris sploh nikoli ni imel resnih namenov, temveč je želel s poroko le zasloveti. Košarkaš je v Hollywoodu že dogovoril promocijo nekega nočnega kluba, med vikendom pa je zaposlil tudi publicista, ki mu bo pomagal pri naslednjih poslih.

"Upam, da se vsi zavedajo, da je bila moja odločitev zelo težka. Upala sem, da bo najin zakon večen. Ostala bova prijatelja in eden drugemu želiva vse najboljše v nadaljnjem življenju," je sporočila Kim.

Mediji medtem poročajo, da je bil njun zakon del poslovnega dogovora, razlog pa naj bi se seveda skrival v denarju. Kim in Kris na bi se, poleg dogovorjenega zakona, dogovorila tudi o hitri ločitvi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Justin Bieber bo nastopil na evropski MTV podelitvi nagrad!
Naslednji članekVROČE Werner z družino skoraj pristal na cesti