V novi sezoni oddaje Hajlajf se pojavite pomanjkljivo oblečeni, saj je takšna narava omenjene oddaje. Pa vseeno, kako ste sprejeli dejstvo, da se boste v kopalkah pokazali pred kamero? Ste imeli kakšne zadržke?

Pred kamero sem že vajena stati v kopalkah, saj pravzaprav v oddaji Hajlajf nastopam v kopalkah že tretje leto zapored. To se mi ne zdi nič takega, saj smo praktično vsi poleti na morju po cele dneve v kopalkah. Svoje postave se ne sramujem. Bi bilo pa seveda čudno, če bi snemali kakšno oddajo v kopalkah sredi centra Ljubljane. To bi pa bilo malce neprijetno oziroma smešno.

Kako skrbite za svoje telo? Kakšen nasvet? Je kriva vadba, prehrana ali zgolj dobri geni? Ste se pred začetkom snemanja oddaje držali kakšne diete, morda telovadili bolj kot običajno?

Za postavo ne garam kaj dosti. Nimam problemov z nihanjem telesne teže, za kar se lahko zahvalim dobrim genom staršev. Je pa res, da skrbim za rekreacijo. Ko je lepo vreme se odpravim tečt, rolat ali v hribe. V hladnejši polovici leta (pozno jeseni in pozimi) pa dvakrat na teden obiščem fitnes, kjer vadim z osebnim trenerjem Andražem Šreklom. Nikoli v življenju se še nisem držala kakšne diete, je pa res da ne pijem gaziranih pijač in ne hodim v restavracije s hitro prehrano.

Ste kdaj razmišljali, da bi se slikali za Playboy oz. pod kakšnimi pogoji bi se? Zakaj? Kaj vam to pomeni?

O slikanju za Playboy nisem nikoli razmišljala, ker si res ne želim, da moje spolovilo vidi prav vsa Slovenija. Moji intimni predeli so namenjeni meni in mojemu partnerju. No, edino če bi mi ponudili kakšnega milijončka za slikanje, potem bi pa mogoče še premislila.

Prejšnji članekFOTO! Natalija Verboten: Bo spet morala pod nož?
Naslednji članekJames McVey: Hvala ti, Taylor Swift!