Po tem, ko so malce potihnile številne novice o škandalu na EMI, ki se je dogodil Lei Sirk, se je ta razpisala v blogu.

Na Emi je Lea predstavila novi singel, pesem My Moon, v kateri gosti svojega producenta, DJ-a Tomy Declerque-a, kmalu zatem pa pesem oplemenitila še z videospotom. “V tem peklensko napornem februarju so me čakali pomembni nastopi, koncerti in velike preizkušnje. Začetek je bil sicer težak, ampak takoj ko sem prišla v ritem, sem vedela, da bo vse skupaj zelo pestro, zabavno in polno lepih trenutkov,” je izdala.

PREBERITE: Tudi Lea Sirk se je oglasila po škandalu na Emi 2019

Seveda ni mogla mimo tega, da ne bi ponovno nekaj besed spregovorila tudi o Emi: “Letos sem zmagovalno “krono” predajala naprej in resnično sem želela pokazati vso hvaležnost in srečo, ki se je v tem letu zgodila. Meni je zmaga prinesla ogromno dobrega in lahko sem jo izkoristila za eno in edino – glasbo in koncertiranje. To je moje poslanstvo in hvaležna sem, da to lahko počnem.”

Nastop z Jeleno Tomaševič na Beoviziji. Foto: RTS
Po Emi jo je čakal nastop v Cvetličarni, ter nato v Beogradu.  “V Beogradu so me pričakali in zelo lepo sprejeli kot gostjo v show programu drugega polfinalnega večera Beovizije. Waw, res poseben občutek je leteti nekam in predstavljati svojo pesem, ki jo cela publika poje s teboj. Pa še z Jeleno Tomaševič sem zapela. Kaj bi si lahko želela več?! No..recimo tega, da naslednjič letim s svojim bandom in imam cel koncert. Držimo pesti, da se uresniči!”, je Sirkova še izdala o svojih željah glede tujine.
Prejšnji članekTomi Meglič na koncertu ujet sam, a vseeno navdušen
Naslednji članekFoto! Samuel Lucas ženo zasul s komplimenti in zapel s hčerko