Lea Sirk, zmagovalka Eme 2018, je prispela v Lizbono, kjer bo nastopila na Eurosongu. Redno se javlja preko svojega Facebook profila in deli svoje občutke.

PREBERITE TUDI: Lea Sirk je odšla daleč stran od doma

Lea pravi, da je bil 1. delovni dan delovni, 2. dan pa malo bolj sproščen: “Dan 2 pa je bil vsaj malo dopustniški ? Lahko vam še izdam, da sem se v Lizbono prav zaljubila ??

“Zdi se ti, da si kot papiga”

Po tednu vaj in priprav na velik nastop v Lizboni trenutno prvič sedim za računalnikom in gledam skozi okno. Ne morem verjeti, da so dnevi tako zbežali mimo in si v bistvu Lizbone skoraj še nisem niti pogledala. Pa ne, da sem pričakovala dopustniške dneve, a sem vseeno mislila, da bo evforija v prvem tednu malo manjša.” (…)

Zdi se ti, da si kot papiga, ki dan za dnem ponavlja ene in iste zgodbe, vse dokler ta papiga ne postane zdolgočasena in začne govoriti neumnosti 🙂 No, in točno te neumnosti so Leo Sirk zaznamovale tukaj v Lizboni.

Kaj jo je šokiralo?

Lea pa je zapisala tudi, da je šokirana: “Šokirana sem od tega, da se ljudje ves čas smejijo. Res je, da sem malo navajena, da se ljudje ob meni zabavajo, a se tukaj res veliko. Mediji so me resnično dobro sprejeli in do sedaj nisem slišala niti enega slabega komentarja. Pa da ne boste mislili,.. na slabe komentarje sem še kako psihično pripravljena, saj vendar živim v Sloveniji! 😀 HEC! :)”

Še čisto malo, pa bomo lahko spremljali Eurosong in navijali za Leo!

PREBERITE TUDI: Velika zmagovalka EME je Lea Sirk


Zadnje novičke

Prejšnji članekKirsten Dunst prvič mamica!
Naslednji članekTakole izgledata Jasna Kuljaj in Kataya, ko prisopihata na vrh Šmarne gore