Kmalu se na male zaslone vrača oddaja ‘Znan obraz ima svoj glas’ in če smo do sedaj bili vajeni, da vsi tekmovalci le niso bili tako zelo znani, bo letos drugače.

Prvič, odkar lahko oddajo spremljamo na televiziji, se bo v tekmovanju preizkusil par (dvojec) in to bosta brata BQL (Anej in Rok Piletič). Svoje sposobnosti petja in preobrazb bo pokazala dobro znana pevka Damjana Golavšek. Zagotovo ste slišali že tudi za Nastjo Gabor, odlično pevko in zaročenko Luke Basija. V oddaji se bo pomeril tudi sin Nuše DerendeMatevž Derenda, ki smo ga pred kratkim spoznali v šovu Slovenija ima talent.

Nastopajoči ‘Znan obraz ima svoj glas’ 2022

Adrijana Kamnik

23- letna pevka in študentka Pravne fakultete v Ljubljani priznava, da bo to eden večjih izzivov v njenem življenju. Sodelovanje v oddaji vidi kot priložnost, da znova zaplava v pevske vode ter se posveti glasbi.

Foto: Urša Premik

Brata BQL

23-letni Anej in 30-letni Rok, brata Piletič, znana kot BQL, sta v prihajajoči sezoni novost oddaje, saj bosta nastopila kot en tekmovalec. Kako bo to izgledalo, bomo morali še malo počakati. Oba v oddaji vidita priložnost, da ju občinstvo spozna še v malo drugačni, bolj osebni luči.

Foto: Urša Premik

Damjana Golavšek

58-letna pevka, igralka, tekstopiska in vzgojiteljica v oddaji vidi osebni izziv. Pripravljena je na vse in si želi dokazati, da pooseblja zrelost, ženstvenost in igrivost.

Foto: Urša Premik

Mario Pešić

33-letnika odlikujeta njegov značilen barvit in zagnan značaj, ki izžareva razposajeno igrivost, in neizmerna zabavnost, s katero zna prepričati. Poln je raznolikih zgodb in idej, ki rade sežejo onkraj okvirov.

Foto: Urša Premik

Martina Majerle

41-letnica je najbolj znan spremljevalni vokal tako na slovenskih kot na hrvaških televizijah. Sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas je zanjo velik kompliment in priznanje v njeni dolgoletni in uspešni karieri.

Foto: Urša Premik

Matevž Derenda

Medijski tehnik, pevec in igralec na prihajajoče sodelovanje gleda predvsem kot na odlično priložnost in odskočno desko, da se predstavi širši publiki.  25-letnik smo lahko spremljali kot člana zasedbe BOOM, ki se je predstavila na izboru Slovenija ima talent.

Foto: Urša Premik

Nastja Gabor

Učiteljica petja in nastopanja s svojim smehom in glasom razsvetli vsak prostor, nastopanje pa ima v krvi. Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas 27-letnici pomeni predvsem druženje ter zabavo s sotekmovalkami in sotekmovalci.

Foto: Urša Premik

Zadnje novičke

Prejšnji članekPevka Alya se je z grozo v očeh soočila s svojim strahom!
Naslednji članekNe boste verjeli, kako sta ljubezensko zgodbo začela Lili Žagar in Marko Potrč