Deli

Ustvarjalci letošnjega šova Kmetija, ki se bo tokrat odvijal pod okriljem POP Tv-ja, so razkrili letošnje posestvo. Letošnja kmetija bo bo seveda malce drugačna kot doslej …

Prizorišče dogajanja bo tokrat prekmurska ravnina in ne hribovita pokrajina, saj se posestvo nahaja nekje v kljunu naše dežele, blizu madžarske meje in je obdano z gozdičkom in tihim potočkom. Tokrat je ekipa POP TV-ja za potrebe resničnostnega šova zgradila kar sedem novih objektov, ki pa so vseeno v stilu starinskega in takšni, kot bi bili iz starih časov.

Zgradili so tudi trgovino, pekarno, kajžo, manjši hlev za živino, med na novo zgrajenimi objekti pa izstopa arena za dvoboje, ki je, kot je povedal izvršni producent Miloš Ratković, doslej največja. Imeli bodo tudi vrt in njivo.

Kar je na tem posestvu stalo od prej, je le mlin, ki je tudi zaščiten pod naravno dediščino. Po koncu snemanja šova bo menda prelepo urejeno idilično posestvo postalo muzej na prostem.

Vseeno pa kmetija ostaja za življenje skromna in pripravljena na garanje tekmovalcev, ki se bodo borili za nagrado do 75.000 evrov. Letos je namreč končna nagrada višja, a ni zagotovljena, tako, da si jo bodo tekmovalci morali prislužiti.

Željne izzivov, denarne nagrade, spremembe ali morda preizkušnje, pa v hišah že čakajo postelje brez vzmetnic. Videti je, da je postelja z žimnico pripravljena le za gospodarja. Ali si jih bodo morali prislužiti ali narediti sami, scenaristi še niso izdali, prav tako pa na posestvu ni ne stranišča ne tuša. Zunaj namreč stoji le vodnjak s pitno vodo, za več udobja pa se bodo bodoči kmetje morali znajti sami.

Poglejte na letošnje posestvo resničnostnega šova Kmetija, ki se bo pričel predvajati jeseni …

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.