Lili Žagar je podjetnica in voditeljica, ki se je v času pandemije novega koronavirusa z družino preselila na Švedsko. S partnerjem Markom Potrčem sta svojim otrokom želela zagotoviti čim lepše in mirno življenje. Kljub temu se jim je tam letos marca pripetila zimska nesreča.

Lili je odvrgla vse iz svojega obraza in fotografijo delila na družabnem omrežju. Brez filtrov, brez ličil, brez pričeske in umetnih trepalnic. Čisto naravna je fotografijo delila s svojimi sledilci in jih navdušila. Ne samo, da je naravna lepotica, s tem je spodbudila in povzdignila marsikatero žensko, saj ličila in filtri ne pokažejo tvoje prave lepote.

Vir: Instagram profil Lili Žagar

Nenavadna fotografija, ker ni instagrambilna

Pod fotografijo je zapisala takole: “Vem, da se taka fotka pri večini ne bi znašla med IG objavami, ker je vse prej kot »instagrambilna«. Nimam podaljšanih trepalnic, za mano ni pol ure preživetega časa pred ogledalom za popolnim make-up in frizuro, čez pa še kakšen filter, ki zgladi kožo in poveča ustnice. To je najbolj naravno in iskreno, kar gre. Brez make-upa in filtrov. Ženska pri skoraj 41-ih, ki se (vsaj večino časa) sprejema takšno kot je. Ne bom rekla, da se v svoji koži vedno dobro počutim, ker bi lagala. Ne bom rekla, da na sebi ne bi ničesar spremenila, ker bi tudi lagala (npr. svoje neuktrotljive in štrenaste lase takoj zamenjam za ravne in gladke), ampak leta so tista, s katerimi dozoriš. Ko se sprijazniš in sprejmeš. Z vsemi gubicami, sivimi lasmi (ki mi grejo sicer blazno na živce) in tudi občasnimi najstniškimi mozolji (za katere mi je mama pri mojih 15-ih rekla, da bodo do 20. leta izginili 🤣)pigmentnimi madeži (zaradi nespametnega sončenja v mladosti), celulitom in strijami. Sem pa zdrava in zaenkrat še pri zdravi pameti (trkam na les). To je tisto, kar največ šteje.

Kljub temu pa obstaja ena stvar, s katero je res zadovoljna

No, ena stvar pa vendarle je, s katero sem iskreno zadovoljna. Če ignoriram tistih nekaj pigmentnih madežev, ne vem, če sem kdaj že bila tako zadovoljna s svojo kožo kot sem prav zdaj. Povsem iskreno in in brez pretiravanja lahko rečem, da moja kože še nikoli ni bila videti lepše. Zagovarjam, da ni dovolj, kaj vnašamo nase, ampak tudi vase: s prehrano, dobrim spancem, … in temu jaz dodajam še kolagen.

In kakšen ima občutek na svoji koži?

Še najbolje bi opisala, če bi rekla, da je moja koža bolj »polna«, napeta, sijoča. Tisti občutek, ko se pogledaš v ogledalo in si rečeš, da sploh ne rabiš pudra. Gubice ostajajo (jasno!), ampak so manj izrazite in bolj »mehke«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe to res Jure Godler?
Naslednji članekLorella Flego je v kopalkah jemala dih