Lili Žagar je ena izmed tistih žensk, ki so rade vedno urejene in nič ne prepustijo naključju. V objavi na svojem Instagram profilu je razkrila, kaj ima vedno v torbici.

“Tisti, ki me dobro poznate, veste, da imam v torbici vedno s sabo kremo za roke in balzam za ustnice (to sta hkrati tudi edini kozmetični zadevi, ki ju vedno nosim s sabo). Pa ne samo v torbici… tudi v kopalnici, na nočni omarici, v pisarni in v avtu (pa še kje bi se našlo). Ne vem zakaj, ampak ne prenesem občutka suhih rok in ustnic, sploh v zimskem času. Marko pravi, da sem malo obsedena (in najbrž ima prav). Moji najljubši izdelki so tisti s karitejevim maslom,” je napisala.

PREBERITE TUDI: Komu je sin Marka Potrča in Lili Žagar bolj podoben?

 

View this post on Instagram

 

Tisti, ki me dobro poznate, veste, da imam v torbici vedno s sabo kremo za roke in balzam za ustnice (to sta hkrati tudi edini kozmetični zadevi, ki ju vedno nosim s sabo). Pa ne samo v torbici… tudi v kopalnici, na nočni omarici, v pisarni in v avtu (pa še kje bi se našlo🙈). Ne vem zakaj, ampak ne prenesem občutka suhih rok in ustnic, sploh v zimskem času. Marko pravi, da sem malo obsedena (in najbrž ima prav😂🤷‍♀️). Moji najljubši izdelki so tisti s karitejevim maslom. In ne samo, da naredim nekaj dobrega za svojo kožo, z nakupom vsakega @loccitane izdelka s karitejevim maslom podpiram in omogočam več kot 10.000 pridelovalkam karitejevega masla v Burkina Fasu izboljšanje ekonomsko-socialnega statusa in etične pogoje dela. Tudi ti lahko podariš več kot zgolj darilo🎁♥️ Ps: Uporabi kodo “Lili” za 15% popust na vse. #NotJustAGift #LoveLoccitane #Loccitane

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

PREBERITE TUDI: Lili Žagar je bila res krasna nosečka