Naša predstavnica Lina Kuduzović bo s pesmijo Prva ljubezen / First Love letošnji evrovizijski oder prvič preizkusila na vaji že v torek, 17. novembra.

Izbor Pesem Evrovizije za otroke bo letos gostil nastopajoče iz sedemnajstih držav, kar je največ po letu 2007. Po uspešnem debiju na Pesmi Evrovizije 2015 se bo tudi otroški različici letos pridružila Avstralija, prvič pa bo nastopila tudi predstavnica Irske.

Otroški glasbeni dogodek leta si boste v neposrednem prenosu iz Arene Armeec lahko ogledali v soboto, 21. novembra, ob 19.30 na 1. programu Televizije Slovenija

"Pesem Evrovizije za otroke je največji otroški glasbeni dogodek in mi je res v veliko čast, da bom imela priložnost nastopiti na tako velikem odru. Upam, da nastop v Areni Armeec, v kateri so izjemen uspeh dosegli naši odbojkarji, tudi meni prinese nekaj sreče (smeh). Sicer se z uvrstitvijo ne obremenjujem, želim si, da bi Slovenijo čim bolje predstavila Evropi in Avstraliji. Na odru bom stala in pela sama – poudarek pa bo na izvedbi pesmi. Veselim se tudi, da bom spoznala sovrstnike iz kar šestnajstih držav."


Zadnje novičke

Prejšnji članekToliko je Špela Grošelj shujšala v petih letih
Naslednji članekSkupina Donačka zunaj z novim in praznovanjem