Pevka, ki je leta 2010, pri rosnih sedmih letih osvojila srca gledalcev z nastopom v oddaji Slovenija ima talent, v kateri je zapela pesem izvajalke Celine Dion, The Power of Love, se seli v Švico. Razlog? Njen očka je tam dobil službo, družinica pa se seveda seli z njim.

Pevkina mamica Sabina je medijem povedala:'… tu situacija ni rožnata, človek pa – sploh, če ima otroka – vedno strmi k najboljšim pogojem za življenje, da bi lahko odrasel v srečnega človeka. Moj mož je v Švici dobil služb in zdaj gremo tja vsi.'

Linini starši se sicer zavedajo, da ji verjetno ne bo lahko zapustiti sošolcev, prijateljev in seveda oboževalcev, a vedo da so otroci prilagodljivi. 'Lina je tudi hitro priljubljena, zato se zanjo ne bojim.', pravi pevkina mama.

Mlada pevka se seveda veseli vsega novega, a o kakšni karieri v tujini zaenkrat še ni govora. 'Na prvem mestu je seveda šola. Za razmislek o karieri bo imela še dovolj časa, koncev je šee majhna in kdo ve, kam vse jo bo neslo življenje.', zaključuje Linina mama.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGovorice! Justin Bieber: Njegov menedžer noče, da gre na rehabilitacijo!
Naslednji članekOne Direction: Nate čaka nov trailer njihovega filma!