Lindsay Lohan je v intervjuju za New York Times izjavila, da je njena težavna preteklost mrtva. Leta zabavanja, drog in incidentov so mimo, zato si želi, da bi tudi ljudje to pozabili in jo začeli gledati v drugi luči.

“V mojem življenju je sedaj tudi poslovna pot, toda nisem v Ameriki, zato nihče nič ne ve o tem, kar je pravzaprav dobro zame. Dejansko se lahko osredotočim na stvari in rezultate,” je povedala Lindsay, ki živi v Evropi.

“Sem normalna, prijetna oseba. Dobra oseba. Nimam nobenih slabih namenov. Moja preteklost mora ostati v preteklosti. Ljudje morajo to pustiti za sabo in nehati omenjati to, ker tega ni več – izginilo je. Moja preteklost je mrtva. In to je najpomembnejše zame,« je dodala.

Lindsay Lohan
Vir: People.com

Spomnimo: V zadnjem desetletju je bila Lindsay Lohan večkrat aretirana zaradi vožnje pod vplivom substan in kraje. Bila je v istem socialnem krogu kot Paris Hilton in Britney Spears, znanem kot “Sveta Trojica”.

Nazadnje je Lindsay prejela pogojno kazen in 240 ur družbeno koristnega dela, zaradi prometne nesreče leta 2014 v Santa Monici.

Preberite tudi: Ste že pozabili na Lindsay Lohan? Takšna je danes

Trenutno igralka živi na dveh lokacijah, razpeta je med Londonom in Dubajem. Njena prijateljica je za People.com razkrila, da zvezdnica uživa v naklonjenosti domačinov in da si je našla ogromno prijateljev s poslovnega področja s katerimi preživlja čas. “Potrebovala je veliko časa, da se je navadila, ampak zdaj ji je takšno življenje postalo všeč,” je dodala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo Lado Bizovičar res kmalu očka?
Naslednji članekKylie Minogue končno potrdila to, na kar se je namigovalo že dolgo